Regisztráció

Kedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy érdeklődik a Borból lett művészet írásai, rajzai vagy eseményei iránt! Kérjük, regisztrálja nevét és e-mail címét, hogy a jövőben meglephessük Önt művészeti eseményeinkre szóló meghívóinkkal, izgalmas tartalmakkal és különleges ajánlatainkkal.

* kötelező mező

Kérjük, hogy a kért tartalom letöltése érdekében az alábbi mező kipipálásával járuljon hozzá ahhoz, hogy a Vylyan Pincészet a jövőben az Ön részére a megadott elérhetőségeire elektronikus hírlevélben névre szóló tájékoztató és reklámcélú üzeneteket küldjön. Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését a vylyan@vylyan.hu e-mail címre küldött levélben, vagy hírleveleink láblécében elhelyezett „Leiratkozás” gomb használatával.

Ha Ön most a Regisztráció gombra kattint, rövidesen kap egy e-mailt tőlünk, amelyben arra fogjuk kérni, egy kattintással erősítse meg adatkezelési hozzájárulását. Ezt követően más teendője nincs! Köszönjük érdeklődését, és kívánjuk, hogy lelje sok örömét borainkban és a Borból lett művészet alkotásaiban és eseményeiben!